Fargefabrikken lanserer «Edvard Munch brettspill»

Den første utgaven av «Edvard Munch brettspill» overrekkes ordføreren i Løten på Munchs fødselsdag 12. desember – 153 år etter kunstnerens fødsel i samme kommune. Spillet er i salg fra torsdag 15. desember.
edvard-munch-brettspillKunst- og brettspillet er utviklet av kulturselskapet Fargefabrikken i Gamlebyen, Fredrikstad, som i en årrekke har arbeidet med formidling av Edvard Munch for barn og barnefamilier.

Brettspillet inviterer til en spennende og lærerik reise i Munchs kunstnerliv. Med kunst som verdipapir kan deltakerne kjøpe bilder og montere utstillinger i spillets seks kunstsalonger, tre gallerier og den ettertraktede Kunsthallen. Deltakeren med de største kunstverdier ved spillets avslutning, er spillets vinner og Munch-mester.

Familiespillet er produsert i Norge, og passer for deltakere fra 8 år. Alle bilder brukt i spillet er innkjøpt fra Munch-museet.

Brettspillets førsteopplag er på 500 eksemplarer. I tillegg til spillets mange deler, er hver utgave vedlagt en konvolutt med håndlaget papir fra Munchs fødekommune Løten påstemplet produksjonsnummer fra 1 – 500. Spillets andre- og tredjeutgave tildeles henholdsvis Munch-museet og Sparebankstiftelsen DNB.

Spillet er i salg fra torsdag 15. desember hos Fargefabrikken i Gamlebyen (Kulturhuset Qulthus, Smedjegaten 88).
Spillet kan også bestilles på e-post: munch@fargefabrikken.no
Pris 625.- (pluss frakt).

2016 choisir la robe de mariée pour vous-même,Robe De Mariée les prix de la boutique en ligne française moins chers, d'excellente qualité. Il est votre meilleur choix. Balklänningar har varit populär i partiet.Balklänning Men genom de breda ben byxor är medvetna om att inte att breda ben byxor lätt att kontrollera. Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning