Prosjektledelse

Barn bruker byen og påvirkes av byen, men er i forsvinnende liten grad med på å påvirke hvordan byen formes. Våren 2012 inviterte Sparebankstiftelsen DNB  NOR, inspirert av Squlpthus Park, elever i barneskolen til en åpen skulpturkonkurranse med Nina Molven i Kulturhuset Qulthus som prosjektleder.

Til sammen 951 bidrag kom inn, skisser og modeller. Prosjektet ble flettet inn i kunst- og håndverksundervisningen. 10 vinnere ble kåret av henholdsvis en voksenjury og en barnejury. I løpet av 2012-2013 fikk vinnerne skulpturene sine produsert og plassert på Akershus festning i en skulpturpark. Her skal de stå i 3 år før de plasseres permanent i formgivernes nærmiljø. Barnas skulptursti ble offisielt åpnet av Kronprinsesse Mette Marit  28. august 2013 (bildet under)

Fra åpningen på Akershus Festning

 

2016 choisir la robe de mariée pour vous-même,Robe De Mariée les prix de la boutique en ligne française moins chers, d'excellente qualité. Il est votre meilleur choix. Balklänningar har varit populär i partiet.Balklänning Men genom de breda ben byxor är medvetna om att inte att breda ben byxor lätt att kontrollera. Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning