Nye skulpturer tar form

7. og 8. juni er det høytidlig avduking av 6 skulpturer i Slottsparken (4) og i Horten (2). Vi er i gang med flere spennende produksjonsbesøk til håndverksbedriftene som utfører selve produksjonen av skulpturene barna har formgitt. Prosessen foregår i samarbeid mellom profesjonelle kunstnere og de unge formgiverne.  Her er bilder fra besøk til Bronseskulptur på Helsfyr i Oslo. Ben forklarer støpeprosessen til Christian M. Andresen. Hans  skulptur«Mitt mot» er snart ferdig støpt i bronse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helge Nilsen startet Bronseskulptur med 2 kompiser i 1974. Her sveiser han skulpturen «Mitt mot»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eker design i Torsnes produserer skulpturen «Undervannsbyen». Skulpturen freses ut i polyerethan. Skulpturen er et samarbeidsprosjekt av fem elever fra 4. klasse på Sentrum skole i Horten, Ermin Muratagic, Fillip Roksvaag, Emma Jensen, Musab Abdi og Max Enoksen.

2016 choisir la robe de mariée pour vous-même,Robe De Mariée les prix de la boutique en ligne française moins chers, d'excellente qualité. Il est votre meilleur choix. Balklänningar har varit populär i partiet.Balklänning Men genom de breda ben byxor är medvetna om att inte att breda ben byxor lätt att kontrollera. Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning