Camp Munch

Camp Munch på Ådalsbruk på Løten er en innholdsrik kunstleir for 20 ungdommer mellom 13-20 år. Tema for campen/kunstleiren er grafikk og Edvard Munch.  Campen arrangeres annet hvert år. Neste gang i 2018, 1.-7. juli. Fargefabrikken er kunstfaglig ansvarlig for innhold.

I 2016  undersøkte deltakerne kombinasjonen kollografi og dyptrykk. I tillegg ga programmet mulighet til nye innovative uttrykk, og stor utfoldelse innen den grafiske uttrykksformen. Ungdommene jobbet med digital bildebearbeiding og så hvordan en idé og et uttrykk kan forandres ved bruk av ulik teknikk og i kombinasjonen kollografi – koldnål – digital bildebehandling.

Lørdag 13. august var det Munch Minifestival, en åpen og gratis familiedag på Klevfoss Industrimuseum som markerte avslutningen på Camp Munch. På programmet stod grafikkutstilling, ulike verksteder innen animasjon, maling, grafikk, og dragebygging i tillegg til natursti, utstilling, foredrag, teater og sang.

Se resultatet fra vegganimasjonen her

Camp Munch 2020 arrangeres 21.-27. juni med tema «Strek i bevegelse»

IMG_3388

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2016 choisir la robe de mariée pour vous-même,Robe De Mariée les prix de la boutique en ligne française moins chers, d'excellente qualité. Il est votre meilleur choix. Balklänningar har varit populär i partiet.Balklänning Men genom de breda ben byxor är medvetna om att inte att breda ben byxor lätt att kontrollera. Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning