Prinsesse Ingrid Alexandras skulpturpark

I 2016 ble de to første skulpturene i «Prinsesse Ingrid Alexandras skulpturpark» avduket. Dette er et landsdekkende og permanent skulpturprosjekt som tilslutt vil romme 10 skupturer i Slottsparken. Qulthus/Fargefabrikken har prosjektlederansvaret for skulpturparken.

Skulpturkonkurransen 2016-17:

Informasjonsmateriell til skoler i Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag

Informasjonsmateriell til skoler i Hedmark og Oppland

Til inspirasjon: Se skulpturene som sto langs Barnas Skulptursti ved
Akershus Festning i Oslo fra 2013 – 2016.  Alle skulpturene ble formgitt av barn.

Fra Kongehusets nettside: – Barnas egen skulpturpark

Fra åpningen av «Prinsesse Ingrid Alexandras skulpturpark» med bilder av «Den geometriske rev» (formgitt av Sofie Sollid Gjertsen) og «Kanin i trøbbel» (formgitt av Emma Hansen).

Skulpturidéene  plukkes ut av en jury med kunstfaglig kompetanse og videreutvikles i samarbeid med ulike profesjonelle kunstnere, utøvere og håndverkere. Formgiverne er med i selve produksjonsprosessen.

 

 

2016 choisir la robe de mariée pour vous-même,Robe De Mariée les prix de la boutique en ligne française moins chers, d'excellente qualité. Il est votre meilleur choix. Balklänningar har varit populär i partiet.Balklänning Men genom de breda ben byxor är medvetna om att inte att breda ben byxor lätt att kontrollera. Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning